Om os

Kære læser. Vi hedder Per og Anette og vores fælles projekt er Skovfogedens Juletræer, som sælger juletræer på Abildgaarden og Skebjerggaard.

Vi er en lille familievirksomhed og vi står selv for alt fra plantning af de små nye træer, pasning og pleje i de cirka 7 år et gennemsnitligt juletræ gror – for til sidst selv at byde velkommen, når vi op til jul får gæster i plantagerne. 

Vi har hele vores liv haft en stor kærlighed til naturen – både i form af vores interesser som at sejle kajak, stå på ski og vandre – men også i form af vores arbejde som skovarbejder, skovfoged, hortonom, naturfagslærer og alt muligt derimellem. En ting er sikkert – vi er juletræsbønder, som passer plantagen med udgangspunkt i høj faglighed inden for skovbrug og kærlighed til naturen – både dyrket og den vilde.

At arbejde med juletræer giver os muligheden for et mindre fastlagt liv og mere frisk luft. Dette skriver vi meget mere om på Abildgaardens hjemmeside: www.abildgaardens.dk. Vi bor på Abildgaarden, som ligger 6 km fra Skebjerggaard – Her er I altid velkommen til at komme forbi!